Ondersteuning

Siabo groeit en groeit. Meer dan twee honderd scholen voor praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en voorbereidend beroepsonderwijs gebruiken het assessment stagegeschiktheid voor praktijkschool VSO en VMBO. Meer dan 700 assessoren zijn gecertificeerd en het aantal stijgt nog steeds.

Meer en meer krijgen wij onze handen vol aan trainingen, vragen, ondersteuning en begeleiding bij het afnamen van het assessment. Scholen nodigen ons uit voor presentaties, studiedag of een lezing over het assessment. Tot nu toe ging alles over de mail of telefonisch waar het mogelijk was maar de vraag naar lijfelijke aanwezigheid  van de auteurs werd alsmaar groter.

Daarom breidt SIABO zijn diensten uit.

U wil feedback op uw werkwijze bij het afnemen van het assessment? Het assessment moet afgenomen worden maar uw medeassessor is onverwacht ziek geworden. U voelt zich onzeker en vraagt zich af hoe het nu ook alweer moest, wat de volgorde was en hoe u de uitslagen moet interpreteren. Zaken waar u tegenaan loopt en waarvan u graag weer eens de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ wil zetten. U als assessor wil nog eens excact horen hoe het assessment nu ook weer in elkaar zit en er is weinig of geen tijd om op training te komen. Of u wil gewoon advies over stage, assessment, en de organisatie hiervan.

Op basis van uurtarief en reisvergoeding komt een van de auteurs bij u op school en ondersteunt, begeleidt of adviseert u en uw medewerkers.

Bel of mail R. de Pauw voor een afspraak en voor de voorwaarden.